Обзор мероприятий 2016г, Обзор мероприятий, проведенных Лидской районной библиотекой и филиалам |
Здравствуйте, гость ( Вход | Регистрация )
Обзор мероприятий 2016г, Обзор мероприятий, проведенных Лидской районной библиотекой и филиалам |
3.1.2017, 7:33
|
|
Активный участник Группа: Главные администраторы Сообщений: 3873 Регистрация: 15.7.2010 Из: славный горо Лида Пользователь №: 3 |
С мероприятиями, прошедшими в 2016 году Вы можете ознакомится перейдя по >>ССЫЛКЕ<<
|
|
|
20.11.2017, 8:54
|
|
Активный участник Группа: Главные администраторы Сообщений: 3873 Регистрация: 15.7.2010 Из: славный горо Лида Пользователь №: 3 |
«Мелодыю мовы славянскай я чую…» Юбілей літаратурнага класіка − гэта не проста юбілей аднаго чалавека ці нават асобнай нацыянальнай літаратуры, гэта юбілей народа, бо з лёсаў лепшых сыноў айчыны складаецца лёс Бацькаўшчыны. Жыццё народнага паэта Беларусі Якуба Коласа – выдатная старонка ў гісторыі беларускай літаратуры, а творчасць паэта ілюструе цэлую эпоху ў культурным жыцці краіны, велізарны пласт нацыянальнага жыцця. 3 лістапада інтэграваная бібліятэка аграгарадка Бердаўка адзначыла 135-годдзе з дня нараджэння вялікага сына зямлі беларускай - Якуба Коласа. У рамках вечара «Мелодыю мовы славянскай я чую…» была арганізавана выстава выданняў пра жыццё і творчасць Я. Коласа, падрыхтавана прэзентацыя, дзе можна было паглядзець копіі рукапісаў, фатаграфіі рэдкіх кніг і паслухаць песні на вершы Я. Коласа. |
|
|
Текстовая версия | Сейчас: 4.11.2024, 23:53 |